Gewoon Gefixt.nl

    De beste kwaliteit op één plek.
    Op tientallen punten gecontroleerd.
    Gratis verzending & retour.
    30 dagen niet goed, geld terug.

iPhone 12 Mini

De iPhone 12 mini is niet zomaar vernieuwing. Zo kan je met de iPhone 12 Mini als eerste gebruik maken van het innovatieve 5G-netwerk. Daarnaast is de iPhone 12 Mini is een nieuw klein jasje gestoken. Ook zit er een nieuwe razendsnelle A14-processor in.

369,00499,00

5.4-Inch scherm:
De iPhone 12 Mini komt met een supergeavanceerde Super Retina XDR scherm, dat de drager een verbazingwekkende ervaring geeft. Het heeft helderdere helderheid, dieper zwart, en een 2.000.000:1 contrast ratio. Het super gedetailleerde XDR scherm is een lust voor het oog.

Face ID:
De iPhone 12 Mini is ervoor gemaakt om zorgvuldig met je informatie om te gaan. De Face ID functie beschermt je privacy, en laat je je telefoon ontgrendelen met één enkele blik.

Camera’s:
De iPhone 12 Mini komt met krachtige 12 MP dubbele camera’s; deze hebben een wijde en ultragroothoek lenzen die ook over Night-mode beschikken. De nieuwe wijde cameralens vangt 27% meer licht! Daar bovenop laat de camera je ook nog eens 4K HDR video’s opnemen met Dolby Vision – de allereerste camera met deze mogelijkheid.

Krachtige processor:
De A14 Bionic chip gaat verder dan ooit. De chip kan ontelbare processen aan op de Neural Engine. Ook maakt de chip video’s met Dolby Vision mogelijk – zelfs professionele filmcamera’s kunnen dit niet! De geweldige efficiëntie zorgt voor de optimale batterijduur en ongeëvenaarde snelheid.

Garantie:
Wij leveren 24 maanden garantie op al onze telefoons.

Product Conditie:

GradatieConditie
Als nieuwTechnische: 100% functioneel
Scherm: Géén zichtbare tot zéér lichte sporen
Behuizing: Géén zichtbare tot zéér lichte sporen
Licht gebruiktTechnische: 100% functioneel
Scherm: Géén tot enkele lichte gebruikssporen
Behuizing: Lichte zichtbare gebruikssporen
GebruiktTechnische: 100% functioneel
Scherm: Meerdere duidelijke diepere gebruikssporen
Behuizing: Meerdere duidelijke diepere gebruikssporen