Gewoon Gefixt.nl

    De beste kwaliteit op één plek.
    Op tientallen punten gecontroleerd.
    Gratis verzending & retour.
    30 dagen niet goed, geld terug.

iPhone 12 Pro

De iPhone 12 Pro is Apple’s vlaggenschiptoestel uit 2021. Deze iPhone is ontzettend snel dankzij zijn enorm krachtige A14 Bionic-chip die ook nog is 5G ondersteunt.

589,00719,00

6,1-Inch scherm:
Het Super Retina XDR scherm van de iPhone 12 Pro is een geavanceerd scherm die de drager een verbazingwekkende ervaring geeft. Het heeft helderdere helderheid, dieper zwart, en een 2.000.000:1 contrast ratio. Het super gedetailleerde XDR scherm is een lust voor het oog. De inkeping aan de bovenkant is kleiner dan bij eerdere modellen en het Ceramic Shield-glas is extreem duurzaam.

Face ID:
De iPhone 12 Pro is ervoor gemaakt om zorgvuldig met je informatie om te gaan. De Face ID functie beschermt je privacy, en laat je je telefoon ontgrendelen met één enkele blik.

Camera’s:
De iPhone 12 Pro komt met krachtige 12 MP dubbele camera’s; deze hebben een wijde en ultragroothoek lenzen die ook over Night-mode beschikken. De nieuwe wijde cameralens vangt 27% meer licht! Daar bovenop laat de camera je ook nog eens 4K HDR video’s opnemen met Dolby Vision – de allereerste camera met deze mogelijkheid.

Krachtige processor:
De A14 Bionic chip gaat verder dan ooit. De chip kan ontelbare processen aan op de Neural Engine. Ook maakt de chip video’s met Dolby Vision mogelijk – zelfs professionele filmcamera’s kunnen dit niet! De geweldige efficiëntie zorgt voor de optimale batterijduur en ongeëvenaarde snelheid.

Garantie:
Wij leveren 24 maanden garantie op al onze telefoons.

Product Conditie:

ConditieStatus
Als nieuwTechnische: 100% functioneel
Scherm: Géén zichtbare tot zéér lichte sporen
Behuizing: Géén zichtbare tot zéér lichte sporen
Licht gebruiktTechnische: 100% functioneel
Scherm: Géén tot enkele lichte gebruikssporen
Behuizing: Lichte zichtbare gebruikssporen
GebruiktTechnische: 100% functioneel
Scherm: Meerdere duidelijke diepere gebruikssporen
Behuizing: Meerdere duidelijke diepere gebruikssporen