Gewoon Gefixt.nl

    De beste kwaliteit op één plek.
    Op tientallen punten gecontroleerd.
    Gratis verzending & retour.
    30 dagen niet goed, geld terug.

iPhone 13 Mini

De iPhone 13 mini is de kleinste en lichtste premium smartphone op de markt. Ervaar het meest geavanceerde dubbele camerasysteem ooit. Vangt tot 47% meer licht op voor foto’s van betere kwaliteit. Deze duurzame 5,1″ telefoon zit boordevol functies zoals 5G en A15 Bionic-chip voor bliksemsnelle prestaties.

559,00739,00

5,4-inch scherm:
De iPhone 13 mini is helderder dan ooit tevoren met het Super Retina XDR display. Geniet van levendigere kleuren en helderdere beelden. Vingerafdruk bestendige coating voorkomt dat vlekken en vuil op je telefoon blijven zitten.

Face ID:
De iPhone 13 mini is ontworpen om je privacy en gegevens te beschermen. FaceID geeft je in één oogopslag direct toegang tot je startscherm.

Camera’s:
De nieuwe en verbeterde 12mp dual-camera zorgt voor betere kwaliteit foto’s. Leg tot 47% meer licht vast met Smart HDR 4, nachtmodus en 4K Dolby Vision HDR. Stem je foto’s af op je stijl met Photographic Styles.

Krachtige processor:
De bliksemsnelle A15 Bionic-chip maakt de iPhone 13 mini tot een van de snelste iPhones tot nu toe. Voer triljoenen verschillende functies uit met Neural Engine en Dolby Vision. Tot 50% snellere CPU en 30% snellere graphics. Dankzij zijn 5G-mogelijkheden is streamen en downloaden een stuk eenvoudiger geworden.

Turbo-opladen en MagSafe.:
De iPhone 13 wordt geleverd met sneller magnetisch draadloos opladen. Opladen tot 50% in 30 minuten. MagSafe: een magnetische voorziening waarmee je accessoires aan de telefoon.

Garantie:
Wij leveren 24 maanden garantie op al onze telefoons.

Product Conditie:

GradatieConditie
Als nieuwTechnische: 100% functioneel
Scherm: Géén zichtbare tot zéér lichte sporen
Behuizing: Géén zichtbare tot zéér lichte sporen
Licht gebruiktTechnische: 100% functioneel
Scherm: Géén tot enkele lichte gebruikssporen
Behuizing: Lichte zichtbare gebruikssporen
GebruiktTechnische: 100% functioneel
Scherm: Meerdere duidelijke diepere gebruikssporen
Behuizing: Meerdere duidelijke diepere gebruikssporen